Miehenkipeä Katie Price pokasi HETI uuden toyboyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen kohujulkkis ja realitytähti Katie Price jätti muutama päivä sitten poikaystävänsä Leandro Pennan seitsemän kuukauden seurustelun jälkeen. Argentinalainen komistus vihjaili vain pari päivää ennen erouutista astelevansa pian alttarille Katie Pricen kanssa.

Nyt 33-vuotias Katie Price, eli povipommi Jordan, on jo bongattu uuden komistuksen kainalosta. Taannoisen avioeronsa jälkeen Katie löysi miesseuraa parissa päivässä, ja näin on käynyt tälläkin kerralla. Nyt miesseuralainen oli 23-vuotias entinen rugbypelaaja Danny Cipriani, The Sun uutisoi. Parilla on siis ikäeroa kymmenen vuotta.

Pricen ja Pennan suhteen uskotaan kaatuneen heidän välillään myllänneeseen kielimuuriin. Price ei nimittäin osaa puhua Espanjaa ja Pennalla on heikonpuoleinen englanninkielentaito. Vaikean päätöksen jälkeen pariskunta päätti teidensä erkanevan ja mallikomistus muutti takaisin kotimaahansa pian eron jälkeen.

Katie Price, syntymänimeltään Katrina Amy Alexandria Alexis Infield, on seurustellut lyhyesti muun muuassa urheilutähtien Teddy Sheringhamin ja Dwight Yorken kanssa. Hänen seurustelusuhteensa brittilaulaja Dane Bowersiin päättyi traagisesti, sillä Price teki abortin saatuaan selville Danen pettäneen häntä. Realitytähdellä on kolme lasta ja hän on ollut kaksi kertaa naimisissa laulaja Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa.