Palefacen spektaakkeli huomenna Tampereella – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen hiphop-tähti Paleface nähtiin kesällä esiintymässä poikkeuksellisen näyttävästi Helsingin Juhlaviikoilla. Seuraavaksi sama spektaakkeli siirtyy Tampereelle, jossa Paleface nousee Tampere-talon lavalle huomenna lauantaina 8. lokakuuta yhdessä massiivisen Koiton Laulu -kuoron kanssa.

Palefacen ja Koiton Laulun yhteiskonsertissa kohtaavat kantaaottavat artistit monelta vuosikymmeneltä. Koiton Laulu tunnetaan yhä osana 1970-luvun poliittista laululiikettä, mutta nykyisin riveissä on laulajia eläkeikäisistä parikymppisiin. Kuoroa johtaa Reijo Aittakumpu.

Helsingin juhlaviikkojen loppuunmyydyssä konsertissa vierailijoina nähtiin Davo ja Hilja Grönfors, joista ainakin jälkimmäinen on mukana myös huomisella Tampereen keikalla. Konsertissa kuullaan Palefacen ja kuoron omaa ohjelmistoa, sekä Palefacen musiikkia sovitettuna yhteisesitykseksi kuoron kanssa.