Pikkutyttöjen vauhdikkaasta räppäysvideosta YouTube-hitti – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon nopeasti noussut naispuolinen trinidadilainen hiphop-tähti Nicki Minaj on ollut useita kertoja otsikoissa erikoisen ulkonäkönsä ja asujensa johdosta. Nyt hänen musiikkiaan coveroidaan kahden pikkutytön toimesta hulvattomassa kotivideossa, josta on muodostunut nopeasti nettihitti.

Tytöistä vanhempi, Sophia Grace Brownlee, esittää yllättävän vauhdikkaasti räppärin Super Bass -kappaleen, kun nuorempi tyttö keskittyy lähinnä tanssityttönä olemiseen.

28-vuotias Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa.