Formulakilpailu sai yllättävän käänteen – lokki salamatkustajana! Katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Autourheilussa sattuu ja tapahtuu yleensä paljon, eikä odottamattomilta tilanteiltakaan voida välttyä. Nyt verkossa leviää taannoin Phoenix Park Race -formulakilpailussa kuvattu video, jossa formulan keulalla nähdään hieman poikkeuksellinen keulakoriste.

Formula Vee -sarjan kilpailussa autot kiitävät täyttä vauhtia radalla, kunnes selostajakin joutuu hieraisemaan silmiään. Erään formulan nokalla istuu nimittäin suurikokoinen lokki siivet levällään nauttien kaikessa rauhassa vauhdin hurmasta.

Selostaja jatkaa hetken selostustaan kunnes huomaa miten outo tilanne olikaan. Pian sen jälkeen lokin aiheuttama hämmennys joutuu kuitenkin väistymään, kun kurvissa tapahtuu raju onnettomuus lennättäen yhden formulan ilmojen teille.