BB-Sebastian ryssi viikkotehtävän – puhui ohi suunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talon viikkotehtävä on ainakin helvettiläisten kohdalta mokattu, kun BB-Sebastian meni puhumaan ohi suunsa taivaan asukkaille. Hän paljasti syöneensä tänään ruokaa ja pyysi ”jo etukäteen anteeksi” tulevia paljastuksia.

– Miksi se pyysi anteeksi jo etukäteen? Veera ihmetteli.

– Se varmaan tarkoitti sitä, että mulle tulee tosta jotain, Janica vastasi.

Paljastus herätti kuitenkin taivaan asukkaiden epäilyt. Helvettiläisten jäätyä yksin BB-Veera kertoi mitä oli mielessään päätellyt. Hän nimittäin arvasi Sebastianin puheiden perusteella, että helvetin ovien takana asukkailla oli ruokaa riittämiin ja että he vain näyttelevät tuskaa.

– Sebastian kertoi syöneensä just ruokaa, mut Tanjan mukaan niillä ei ole ollut mitään ruokaa. Mä kysyin siitä Tanjalta ja se sanoi, että ööh ööh Sebastian tarkoitti porkkanoita ja näkkileipää, Veera pohti ääneen.

– Jos niillä on tuolla olot ja ruokaa ihan toisin kuin me tiedetään. Mäkin äsken katoin, että Annika tuossa hymyili. Jos niiden onkin pitänyt vaan esittää meille, BB-Janica komppasi.

– Mä en usko tuohon ruokajuttuun, BB-Stefan totesi.

Keskustelu mahdollisesta huijauksesta ja asukkaiden oudoista reaktioista jatkui. Aiemmin myös BB-Suvi ja BB-Terhi olivat todenneet, että helvetissä tapahtuu jotain mitä heille ei ole kerrottu.