BB-talossa tulossa hyytävän tuskainen yö

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa Pandoran laatikko aukesi hetki sitten. Sen avaajaksi oli äänestetty BB-Annika, joka valitsi pahaa itselleen ja hyvää muille. Päätöksen johdosta Annika joutuu viettämään yönsä pihalla heittelemällä sähköshokkeja antavaa palloa, mutta ei kuitenkaan yksin.

– Katsojat äänesti, että mä avaan Pandoran boksin. Mä valitsin pahaa mulle ja hyvää muille. Jouduin valitsemaan yhden ihmisen, jonka kanssa tuun viettämään koko yön ulkona pahvilaatikossa seisten. Me tullaan heittelemään palloa, joka antaa sähköshokkeja, Annika kertoi.

– Muut on sisällä ja viettää elokuvaillan tarjoiluineen. Mä valitsin Sebastianin, koska mä ajattelin että se kestää tän parhaiten. Mä luovutan jos mä joudun olemaan näissä vaatteissa koko yön ulkona, Annika jatkoi.

– Hyvä, Sebastian totesi.

– Mä oon tosi pahoillani Sebastian. Ainoa raja mulla menee, että mä en suostu menemään ilman vaatteita tuonne ulos, Annika kertoi.