BB-Veera paljasti Facebook-rahankeräyksensä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa odotellaan parhaillaan illan suoran häätölähetyksen alkamista. Hetki sitten asukkaat olivat talon pihamaalla keskustelemassa julkkiksista ja rahasta. Samalla BB-Veera paljasti miten oli erään kerran saanut rahoitettua bileiltansa sosiaalisen median avustuksella.

– Mä laitoin kerran mun Facebookiin statusviestiksi mun tilinumeron ja tekstin ”Almuja kiitos”. Sit mä sain joku 60 euroa. Mä halusin lähteä juomaan eikä mulla ollut yhtään rahaa, Veera paljasti toimivan keinon.

BB-Terhi kertoi kehittäneensä ystävänsä kanssa liikeidean, jonka hän haluaisi päästä esittelemään Donald Trumpille. Se ei ole kovin helppoa. Siihen BB-Suvi totesi, että kaikkien maailman ihmisten tulisi tuntea toisensa korkeintaan seitsemän ihmisen kautta. Siten myös Donald Trump tuntuu yllättävän läheiseltä.