BB-Annika raivostui – Sebastianin selkäänpuukotus paljastui

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tunnelmat ovat taas tänään tiivistyneet, kun BB-Annika ja BB-Janica vaihtoivat paikkoja helvetin ja taivaan välillä. Samalla Annika kuuli mitä talon rehellisimmäksi oletettu asukast BB-Sebastian oli kertonut helvetin asukkaiden puuhista muille. Neitokainen ei ollut tyytyväinen kuulemaansa.

– Mä oon tosi tosi pettynyt Sebastianiin jos rehellisiä ollaan. Me oltiin sovittu henkilökohtaisista syistä ja koko show’n takia, että kun tehtävä on ohi, niin ei tehdä sitä että syytellään sormella, vaan nimenomaan silleen, että jokainen kertoo vuorollaan oman osuutensa, Annika suivaantui.

– Nyt se meni pieleen, koska Sebastian meni kertomaan Janicalle lähes kaiken mitä me ollaan tuolla puhuttu. Seba kertoi että mä lietson tuolla jotain paskaa. Mä voin sanoa kuitenkin rehellisesti, että mä oon esimerkiksi puolustanut Suvia tuolla.

– Se ei antanut sulle mahdollisuutta kertoa siitä itse, Terhi komppasi Annikaa.

– Sen kuvan mä oon saanut, että sinä ja Miksu ootte olleet siellä eniten lietsomassa, Suvi kertoi saamastaan mielikuvasta.

– No just! Miksu ei ole sanonut v**tu mitään! Mistä te ootte saaneet sellaisen kuvan? Annika ihmetteli.

– Sebastianilta, Suvi vastasi.

– No v**tu joo. Ottakaa siitä! Annika purki raivoaan.

Seuraavaksi keskustelu siirtyi Janicaan ja hänen käyttäytymiseensä talossa. Annikan mukaan Janica nautti oikeasti helvettiläisten kärsimyksistä.