Traileri lupasi liikaa – pettynyt katsoja haastoi leffayhtiön oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvien trailereihin pyritään ottamaan mukaan leffojen parhaat pätkät siten, että tulos näyttää mahdollisimman mielenkiintoiselta. Usein trailerit antavat kuitenkin liaan ruusuisen kuvan ja lopputulos onkin pettymys. Nyt eräs pettynyt katsoja on haastanut elokuvayhtiön oikeuteen.

Suomessakin sai viime perjantaina ensi-iltansa uutuuselokuva Drive, jonka pääosissa nähdään muun muassa Ryan Gosling ja Christina Hendricks. Elokuvan nähnyt michiganilainen naiskatsoja Sarah Deming pitää nyt elokuvan traileria harhaanjohtavana, sillä hänen mukaansa se lupasi liikoja, WDIV-TV uutisoi.

Nainen vaatii elokuvan levittäjältä FilmDistrictiltä ja Novi-elokuvateatterilta oikeudessa korvauksia kuluttajansuojalain perusteella. Hän haluaa rahansa takaisin ja lisäksi kiellon harhaanjohtaville elokuvamainoksille. Elokuvan trailerissa sen kerrottiin olevan samanlainen kuin Fast & Furious, mutta se ei pitänytkään paikkaansa.