BB-Sebastian järkyttyi Suvin pettämiskommenteista

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on jälleen puhuttu seksistä ja ihmissuhteista. BB-Ben paljasti harrastaneensa intiimejä puuhia vessassa julkkisneitokaisen kanssa. Enempää hän ei suostunut asiasta kertomaan. Samalla Suvi totesi, että voisi antaa pettämisen anteeksi.

– Voisin antaa anteeksi pettämisen siinä tilanteessa, että meidän seksielämä piristyisi siitä että se kävi vieraissa. Muuta mä en sietäisi. Vielä pahempaa on se, että se tapahtuisi useampaan kertaan ja että siinä olis tunteita mukana, Suvi kertoi.

– Naiselle se on pahempaa, että miehellä on joku jonka kanssa se pitää yhteyttä. Vaikka ne ei olis edes koskaan pannut, niin silti se olis paha asia, Suvi jatkoi.

BB-Janica oli samoilla linjoilla.

– Jotkut voi hakea piristystä toisesta ihmisestä. Jos mies on parisuhteessa, niin se voi hakea jotain ihmistä, jonka se näkee muutaman kerran. Sit se voi jatkaa sitä omaaa suhdetta silleen, että ne ajatukset siitä toisesta piristää sitä suhdetta, Janica kertoi.

Uskovainen perinteiden mies BB-Sebastian kuunteli keskustelua silmät suurina.

– Mua tekee pahaa kuunnella tota keskustelua. Miten tollasta voi olla? Sebastian ihmetteli.

– Voi jumalauta, me ollaan Big Brotherissa, eikä missään Dr. Philissä, BB-Mikael keskeytti.