Lumimiehen olemassaolosta saatiin todiste? Merkittävä löytö Venäjällä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Lumimies ja sen olemassaolo on yksi legendaarisimmista taruista, ja lumimiehen olemassalosta onkin käyty kiivasta väittelyä vuosikymmenien ajan. Nyt tutkijat ovat löytäneet mahdollisesti uutta todistusaineistoa tästä mystisestä taruolennosta.

Venäjällä tehtiin äskettäin havainto yli kaksimetrisestä lumimiehestä, joka oli joutua myös satimeen. Paikallisten karjaa tappanut olento onnistui kuitenkin pääsemään karkuun, mutta nyt sen majapaikka on mahdollisesti löytynyt paikallisesta luolasta Kemerovon kaupungin liepeiltä. Sieltä on löytynyt tutkijoiden käyttöön myös otuksen karvaa, The Telegraph -lehti uutisoi.

Nyt karvan toivotaan osoittautuvan pitäväksi todisteeksi siitä, että lumimies on todella olemassa. Siitä yritetään nyt saada eristettyä DNA-näytettä. Paikallisen tutkijan mukaan alueella elää jopa 30 lumimiestä. Luolasta löytyi karvan lisäksi myös otuksen oletettu nukkumapaikka.