Mitä siellä jalkovälissä on, Rihanna?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu laulajatähti Rihanna on parhaillaan kiertueella, jonka tiimellyksessä on sattunut monenlaisia kommelluksia. Viime viikolla Rihanna yllätti lontoolaiset matkustamalla hotelliltaan keikkapaikalle metrolla.

Parhaillaan Rihanna nähdään konsertoimassa Lontoon O2 Arenalla, jossa hän on esiintynyt tuttuun tapaansa provokatiivisesti ja paljastavissa asuissa. Nyt Rihanna nähdään esimerkiksi kourimassa jalkoväliään esiintymislavalla.

Italian Vogue-lehti valitsi äskettäin popparin vuoden naiseksi. Robyn Rihanna Fenty sai kunnianosoituksen musiikkimenestyksestään ja työstään hyväntekeväisyyden parissa. Lehti kehui myös laulajakaunottaren taitoa selviytyä yksityiselämänsä tragedioista pitäen silti uransa kasassa. Rihanna kampanjoi esimerkiksi rintasyöpää vastaan ja auttaa sairaita ihmisiä.