American Idol -tähdet julkaisivat debyyttialbuminsa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viihdemoguli Simon Fullerin luomaa supersuosittua American Idol -kykyjenetsinäkilpailua on tehty jo kymmenen tuotantokauden ajan. Lukuisat ohjelmaan osallistuneet ovat nousseet maailmanlaajuiseen tähteyteen, joista kuuluisimpia ovat Kelly Clarkson, Adam Lambert, Carrie Underwood ja Jordin Sparks.

Kymmenes tuotantokausi oli poikkeava muista kausista, sillä kärkikaksikossa oli kaksi alaikäistä kantrilaulajaa. Kilpailun voitti 17-vuotias Scotty McCreery ja kakkoseksi tuli 16-vuotias Lauren Alaina. Kantritähtien sijoittumista kisassa korkealle spekuloitiin kiivaasti mediassa.

Nyt järisyttävään suosioon nousseet nuoret supertähdet ovat julkaisseet omat esikoisalbuminsa. American Idol -voittaja Scotty McCreeryn Clear as Day -albumi julkaistiin 4. lokakuuta, kun taas nuoren kantritähden Lauren Alainan albumi Wildflower julkaistiin tänään 11. lokakuuta.

– Sain vaikutteita albumiini lempiartisteiltani Carrie Underwoodilta ja Miranda Lambertilta. Halusin tehdä albumin, josta kaikki löytävät oman lempibiisinsä, Lauren Alaina kertoi Wildflower-albumistaan USA Today -sivustolla.

Scotty McCreery tuli kaikkien aikojen toiseksi nuorimmaksi American Idol -voittajaksi voitettuaan kilpailun 25. toukokuuta. Kuudennen tuotantokauden voittaja Jordin Sparks on edelleen nuorin kilpailun voittaja. Rossvilleläinen Lauren Alaina ei jäänyt nuolemaan näppejään sijoituttuaan toiseksi kilpailussa tänä vuonna. Nuoret kantrilaulajat nimittäin kiersivät yhdessä ohjelman päätyttyä erilaisissa tapahtumissa ja konserteissa. Heidän on väitetty seurustelevan, mutta parivaljakko on kertonut olevansa vain hyviä ystäviä.