BB-Janican ryhmäseksipaljastus yllätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -asukkaiden naiskolmikko Suvi, Annika ja Janica vetäytyivät eilen pesään. Sinne saa mennä korkeintaan kolme henkilöä kerralla, joten paikka oli oivallinen paljastuksille. Keskustelu siirtyikin hyvin pian ihmissuhteisiin ja seksiin. Janica paljasti ryhmäseksikokemuksensa.

– Oon mä kokeillut seksiä siten, että on kaksi naista ja yksi mies. Kahden miehen kanssa oli paljon kivempi, koska mä oon hetero. Mä oon ollut aina hyvin tarkka siitä, että käytetään ehkäisyä. Ne molemmat käytti kumia, Janica.

BB-Annika oli erittäin kiinnostunut Janican kokemuksista ja halusi kuulla miltä lesboseksi neitokaisesta tuntui.

– Kyllä mä kokeilin nuolla. Ei se inhottavaa ollut. Varmaan oikeesti lesbot ja bi-tytöt pitää siitä. Sillä miehellä oli varmasti tosi kivaa. Terveisiä vaan, Janica naureskeli.

Annika totesi, ettei hänellä ollut aivan yhtä rajuja kokemuksia. Suvi sen sijaan sai ainoastaan lisää virtaa ja ryhtyi kertomaan omista kokemuksistaan peiton alla. Talosta sunnuntaina häädetty BB-Amanda kertoi myös aiemmin harrastaneensa ryhmäseksiä useampiakin kertoja, ja kokeilleensa sitä ensimmäisen kerran jo yläasteella.