Rocktähti aavisti kuolemansa – enneuni kävi toteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka huippusuositun Weezer-yhtyeen entinen jäsen Mikey Welsh kuoli 40-vuotiaana. Hänet löydettiin viime lauantaina menehtyneenä hotellihuoneesta Chicagossa. Nyt asiasta on saatu hämmentäviä lisätietoja.

Hittiyhtyeen entinen basisti löydettiin asiasta uutisoineen Chicago Tribune -lehden mukaan hieman ennen kolmea iltapäivällä makaamasta kuolleena hotellihuoneensa lattialla. Nyt fanit ovat nostaneet julkisuuteen Welshin Twitter-viestin, jonka hän julkaisi 26. syyskuuta, eli kaksi viikkoa ennen kuolemaansa. Hän oli nähnyt omasta kuolemastaan enneunen, joka toteutui.

Kuva: Twitter

Mikey Welsh liittyi Weezer-yhtyeeseen vuonna 1998 ja erosi siitä vuonna 2001. Hän soitti yhtyeen menestyksekkäällä nimikkolevyllä. Welshin tiedetään yrittäneen aiemmin itsemurhaa. Kuolinsyytä ei ole kerrottu.