Pippa Middleton tyrmäävässä bisneslookissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittikaunotar Pippa Middleton nousi hetkessä julkisuuden valokeilaan esiinnyttyään isosiskonsa Catherinen kuninkaallisissa häissä. Kurveja nuolevaan valkoiseen kaasonpukuun häissä sonnustautunut Pippa onkin sittemmin ollut jatkuvasti paparazzien piirittämä.

Nyt 28-vuotias Pippa Middleton kuvattiin tyrmäävässä mustassa asukokonaisuudessa Lontoossa. Kaunotar osasi vilauttaa juuri sopivan verran pintaa bisneslookissakin. Seurapiirijulkkiksen timmit sääret näyttivät pääsevät oikeuksiinsa mustissa korkokengissä.

Pippa Middleton tunnetaan aktiivisena urheilijana. Hänet kuvattiin huhtikuussa osallistumassa thriathlon-kilpailuun Woodstockissa. Radio- ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan taannoin maailman halutuimmaksi naistähdeksi, ja monet amerikkalaiset televisiokanavat ovat jo kosiskelleet Middletonia vieraaksi ohjelmiinsa. Kaunotar nähtiin äskettäin Suomen televisiossa, sillä Sub esitti tiistaina 27. syyskuuta dokumentin Hulluna Pippaan.