Selena Gomez pienenpienissä minipöksyissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Disney-tähti Selena Gomez seurustelee 17-vuotiaan teinisensaatio Justin Bieberin kanssa. Kaunotar onkin kerännyt itselleen massiivisen vihamiesjoukon, sillä supersuositun Bieberin fanaattisimmat fanit ovat muun muuassa lähettäneet Gomezille tappouhkauksia.

Selena Gomez on ollut viime aikoina otsikoissa paljastavan pukeutumisensa vuoksi. Nyt hoikka teinitähti kuvattiin säihkyvissä minishortseissa The Thing -elokuvan ensi-illassa Los Angelesissa. Laulaja-näyttelijä keimailikin auliisti kuvaajille pitkine säärineen ja lyhyine pöksyineen.

Waverly Placen velhot -televisiosarjasta tuttu Selena Gomez aloitti uransa musiikin parissa vuonna 2006. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan on muun muuassa Love You Like a Love Song, Tell Me Something I Don’t Know ja Who Says. Kaunotar on myös esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Tuhkimotarina 2, Operaatio Prinsessa ja Monte Carlo. Gomez juonsi myös äskettäin Much Music Video -palkintogaalan.