BB-talossa alkoivat bileet: ”Veera laittoi seksipaidan!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on alkamassa yllätyksiä pursuva viikonloppu. Sunnuntaina taloon nimittäin astuu kaksi uutta asukasta, joista on annettu viikonajan maistiaisia videoklipeillä varsinaisille asukkaille. Asukkaat saavat myös tietää, kuka on voittanut finaaliviikkoäänestyksen.

Tänään etenkin talon naisasukkaat ovat ehostaneet itseään illan odotettuja bileitä varten. Asukkaat passitettiin päivällä talon pihamaalle ja Isoveljen annettua luvan palata takaisin sisälle, asukkaat riemastuivat. Heille nimittäin annettiin lukuisia juomia ja drinkkitarvikkeita, joista he tekevät itselleen bileiden alkajaisdrinkit.

BB-Suvi luki Isovelin antaman kuoren ja kertoi, että onnistunut päivätehtävä tietää isoja bileitä. Kuoressa luki myös, että kaksi asukasta täytyy valita drinkkivastaaviksi. Tamperelainen baarimikko BB-Veera valittiin samantien vastaavaksi BB-Benin kanssa. Asukkaat ovat spekuloineet koko päivän ajan tulevien asukkaiden saapumista taloon.

– Ai kato Veera laittoi seksipaidan päälle, Suvi vitsaili Veeralle tämän laittauduttua päivää varten.

– Mua jännittää niin paljon, Veera hihkui asukkaille.

Äskettäin Suvi ja Veera pääsivät ainoina asukkaina päiväkirjahuoneeseen tapaamaan tulevaa uutta miesasukasta. He eivät kuitenkaan nähneet kyseistä mysteerihenkilöä, sillä naisten silmille asetettiin siteet. He saivat kouria miesasukasta ja olivat silminnähden innostuneita tämän lihaksista ja isosta hauiksesta. Tuntematon miesasukas on aiemmin paljastanut videoklipeissä Veeran olevan kiinnostavin nainen talossa.