Michelle Williamsin kaula-aukko sai huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teini-ikäisenä Dawson’s Creek -televisiosarjasta ja sittemmin muiden muassa Brokeback Mountain ja Shutter Island -elokuvista tuttu Hollywood-kaunotar Michelle Williams on tekemässä paluuta julkkismarkkinoille. Williams poseerasi äskettäin Vogue-lehdessä Marilyn Monroena.

Yleensä varsin konservatiivisesti pukeutuva Michelle Williams on nyt yllättänyt saapumalla New Yorkissa järjestettyihin julkkisjuhliin poikkeuksellisen antavalla kaula-aukolla varustetussa mekossa. Asu ei jäänyt ainakaan juhlien kuvaajilta ja miesvierailta huomaamatta. Katso kuvat tästä.

30-vuotias Michelle Williams teki läpimurtonsa Dawson’s Creek -nuorisosarjasta ja on sittemmin tehnyt menestyksekästä uraa valkokankaalla. Hän sai Brokeback Mountain -elokuvasta parhaan naissivuosan Oscar-ehdokkuuden. Williams tunnetaan myös edesmenneen näytteljä ja Oscar-voittaja Heath Ledgerin entisenä kihlattuna ja Heath on myös yksinhuoltaja-Michellen kolmevuotiaan tyttären Matilda Rose Ledgerin isä.