Katie Price harrasti seksiä kostoksi Imogen Thomasille?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Walesialainen glamour-malli ja televisiopersoona Imogen Thomas nousi taannoin viihdelehtien otsikoihin paljastettuaan salasuhteensa huippufutari Ryan Giggsiin. Lehdistö ja sosiaalinen media ovatkin riepotelleet 28-vuotiasta Thomasia ja nimitelleet häntä häntäkodinrikkojaksi.

Imogen Thomas ajautui pari vuotta takaperin kissatappeluun brittiläisen povipommin Katie Pricen kanssa. Nyt Big Brother -ohjelmasta tuttu Imogen väittää povipommin pokanneen hänen ”poikaystävänsä” Danny Ciprianin kostona taannoisesta yhteenotosta.

– Imogen uskoo Katien tehneen sen kostoksi. Hän vihaa Katieta ja on raivonpartaalla suhdehuhuista, kaunottaren ystävä paljasti The Sun -lehdelle.

Katie Price, eli povipommi Jordan, ei myöskään osoita positiivisia tunteita toista julkkiskaunotarta kohtaan. Pricesta nimittäin julkaistiin vuonna 2009 kostea video, jossa hän tanssii rivosti lastensa edessä. Povipommi uskoo Imogen Thomasin olleen videon levittämisen alkulähde.

Katie Price, syntymänimeltään Katrina Amy Alexandria Alexis Infield, on seurustellut lyhyesti muun muuassa urheilutähtien Teddy Sheringhamin ja Dwight Yorken kanssa. Hänen seurustelusuhteensa brittilaulaja Dane Bowersiin päättyi traagisesti, sillä Price teki abortin saatuaan selville Danen pettäneen häntä. Realitytähdellä on kolme lasta ja hän on ollut kaksi kertaa naimisissa laulaja Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa.