Teinitähti paljasti erikoistaitonsa – tekee ihmeitä kielellään

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

19-vuotias Demi Lovato teki äskettäin näyttävän paluun parrasvaloihin hermoromahduksensa jälkeen. Teinitähti julkaisi ongelmistaan kertovan Skyscraper-kappaleen, joka nousi heti hitiksi. Hänen uusi albuminsa Unbroken julkaistiin 20. syyskuuta ja se komeili heti samana päivänä iTunes-musiikkipalvelun ykkössijalla.

Nyt laulaja-näyttelijä paljasti Parade-sivustolle yllättäviä asioita itsestään. Hän nimittäin kertoi muun muuassa kielensä olevan niin pitkä, että hän voi koskettaa sillä nenäänsä. Disney-tähti kertoi myös paikanneensa taannoin hammaslääkärissä etuhampaidensa välissä olleen raon.

– Minusta löytyy paljon typeriä yllätyksiä, mitä muut eivät tiedä. Pystyn esimerkiksi koskettamaan kielelläni nenääni ja olen paikannut etuhampaideni välissä olleen raon, Lovato kertoi Parade-sivustolle.

Demi Lovato koki taannoin julkisen hermoromahduksen, sillä hän löi taustatanssijaansa keikalla raivopäissään. Teinitähti hakikin pian ongelmiinsa apua ja kirjautui 12 viikoksi vieroitukseen. Sittemmin hän on puhunut julkisuudessa avoimesti syömishäiriöistään ja viiltelykokemuksistaan.

Demi Lovato tuli tunnetuksi Disneyn Camp Rock -elokuvasta Jonas Brothers -yhtyeen kanssa. Demin uutisoitiin taannoin seurustelleen 36-vuotiaan näyttelijäkomistus Ryan Philippen kanssa. Teinitähden kerrottiin kuitenkin jättäneen tämän, koska hän kuuli Philippen tulevan isäksi kolmannen kerran. Teinitähti on seurustellut myös poppari Joe Jonasin kanssa.