Seksiskandaali vei ruokahalun – Demi Moore kuihtuu silmissä! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-näyttelijätär Demi Moore joutui äskettäin petetyksi, sillä hänen 15 vuotta itseään nuoremman aviomiehensä Ashton Kutcherin väitettiin harrastaneen seksiä 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Pariskunta ei ole kommentoinut julkisuudessa vellovia erohuhuja.

Nyt 48-vuotias Demi Moore kuvattiin silminnähden riutuneena seksiskandaalin myllätessä mediassa. Näyttelijätär ei nimittäin ole pystynyt syömään pettämisuutisen jälkeen ja ruokahaluttomuus näkyykin jo tähden vartalossa.

– Demi on jo niin laiha, että häntä on vaikea katsoa, tähden ystävä paljasti Us Weekly -lehdelle.

Äskettäin näyttelijäkomistus Ashton Kutcher kuvattiin lepyttelemässä vaimoaan telttaretkellä Kaliforniassa. 48-vuotias Demi Moore kuvattiin aviomiehensä ja ystäviensä kanssa juhlistamassa juutalaisjuhlaa Cachuma-järvellä. Näyttelijä Bruce Willisinkin kanssa naimisissa olleen Demi Mooren kerrottiin raivostuneen, kun naapuritelttailija napsi tähden seurueesta salakuvia.