Brittirokkari vihaa sähköpostia – tässä erikoinen syy

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläistä muusikkoa ja Oasis-yhtyeen entistä lauluntekijä-kitaristia Noel Gallagheria pidetään yhtenä Britannian merkittävimmistä ja lahjakkaimmista muusikoista. Tähtirokkari on kärsinyt muun muuassa kokaiiniriippuvuudesta.

Nyt 44-vuotias kolmen lapsen isä paljasti, miksi hän vihaa sähköpostia. Rocktähti nimittäin kertoi olevansa ”teknologiafoobikko” ja kertoi olevansa hidas kirjoittamaan vastauksia sähköposteihin. Noel kertoi kirjoittavansa yhtä sähköpostia lähes 40 minuutin ajan.

– Saan noin 150 sähköpostia päivässä. Kännykällä asiat saataisiin selviksi nopeammin ja helpommin. Minulla menee noin 40 minuuttia yhden sähköpostin kirjoittamiseen, Noel kertoi BBC-kanavan Radio 2 -radio-ohjelmassa.

Suorasanainen rokkari tylytti äskettäin megatähti Lady Gagan musiikillisia taitoja. Hän nimittäin kertoi omituisista puvuistaan tunnetun Gagan vain matkivan Madonnaa. Noelin mielestä poptähden urassa ei ole kyse musiikista.

Noel Gallagher avioitui vuonna 1997 pitkäaikaisen tyttöystävänsä Meg Matthewsin kanssa. Myrkyisä avioliitto päättyi kuitenkin avioeroon vuonna 2001. Rokkari joutuikin pian oikeustaisteluun ex-vaimonsa kanssa Anais-tyttärensä huoltajuudesta. Matthews vaati rokkarimieheltään muun muuassa 10 miljoonan punnan erorahan. Noel on myös riidellyt näyttävästi julkisuudessa muusikkoveljensä Liam Gallagherin kanssa.