28-vuotias BB-Matti on seurusteleva helsinkiläinen portsari

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon saatiin tänään kaksi uutta miestä, kun BB-Salar ensin häädettiin kotimatkalle. Parhaillaan talon naiset saavat tutustua miehiin talon lisähuoneessa. Tutustuminen kuitenkin keskeytyi nopeasti, kun Isoveli kutsui molemmat miehet päiväkirjahuoneeseen.

BB-Matti on 28-vuotias helsinkiläinen järjestyksenvalvoja ja urheiluhieroja. Muista miehistä poiketen Matti seurustelee ulkomaailmassa. Aika näyttää kertooko hän siitä myös talon asukkaille. Kehonrakennusta harrastava raamikas mies ottaisi autiolle saarelle tyttöystävän ja levytankosarjan. Ennen taloon menoaan Matti kommentoi talon miesten reaktioita.

– Tuollaisessa mieslaumassa tulee aina tunteenpurkauksia, kun kilpailevia uroksia tulee ryhmään. Onko se pelkoa vai mitä se on, Matti totesi ja kommentoi myös talon naistarjontaa.

– Se on monipuolinen ja jokaisella on jotain. En nyt lähde omia mieltymyksiä erittelemään. Kyllä toi Veera on kaunein, mutta Suvissa on karismaa.