Kelly Osbourne raivostui Christina Aguileralle: ”Haista v***u läski!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rokkari Ozzy Ozbournen tyttären Kelly Osbournen tiedetään tunnetusti vihaavan laulajatähti Christina Aguileraa. Julkkikset haukkuvatkin toisiaan aika ajoin julkisuudessa kovin sanoin. Äskettäin Aguilera on saanut haukkuja osakseen lihoneen ulkomuotonsa takia.

Nyt 26-vuotias Kelly avautui vihamieskaksikon ”läskisodan” taustoista. Hän kertoi nimittäin Aguileran nimitelleen Kellyä useiden vuosien ajan jatkuvasti lihavaksi. Rutkasti laihtunut realitytähti antaakin nyt samalla mitalla takaisin paisuneelle laulajattarelle.

– Christina haukkui minua vuosien ajan läskiksi. En kuitenkaan ollut ikinä NOIN lihava, Kelly sivalsi E!-lehden muotisivuilla.

Viimeksi mallinakin työskennellyt Kelly Osbourne haukkui vihamiestään syyskuussa. Hän muun muuassa haistatteli laulajalle kirosanoja ja mollasi tämän paisunutta ulkomuotoa.

– Arvaa mitä, Christina? Haista v***u, olet lihava! Kelly haukkui.

Omaa uraansa viihdealalla edelleen luova Kelly Osbourne on kokenut parin vuoden sisällä hurjan muodonmuutoksen. Julkkisperheen tytär nimittäin osallistui vuonna 2009 Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kisaan, jonka myötä hän laihtui hurjasti ja poseerasi yllättäen jopa ensimmäisissä mallikuvissaan.