Televisiokaunotar kuihtui luurangoksi – katso shokkikuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittinäyttelijä Mischa Barton on ollut viime vuosina otsikoissa lähinnä huonon työtilanteensa ja mielenterveytensä ongelmien merkeissä. Äskettäin entinen lapsitähti nousi viihdeotsikoihin poseerattuaan kohukuvaaja Tyler Shieldsin rajuissa kuvissa.

Nyt 25-vuotias televisiokaunotar on kuvattu riutuneen näköisenä Los Angelesissa. Barton joutui viime vuonna näkyvän selluliittinsa takia median tarkkailuun. Tähti onkin sittemmin yrittänyt pitää vartalonsa timminä. Tuoreimmissa kuvissaan näyttelijättären laihdutuskuuri näyttää kuitenkin jo menneen liian pitkälle.

Mischa Barton teki varsinaisen läpimurtonsa televisiosarjassa O.C. Hänen oli viime vuonna määrä näytellä Ashton Kutcherin uudessa sarjassa The Beautiful Life. New Yorkin mallimaailmaan sijoittuva sarja floppasi kuitenkin pahasti ja sen kuvaaminen lopetettiin vain muutaman jakson jälkeen. Tänä vuonna hän on kuitenkin ottanut vastaan useita elokuvarooleja.