Usherille nolo moka presidentin edessä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltalainen Grammy-palkittu poptähti Usher on myynyt kansainvälisesti yli 42 miljoonaa albumia. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muuassa Yeah, Burn, Dj Got Us Fallin’ In Love ja More. Laulaja on kokeillut siipiään myös näyttelijänä.

Nyt 32-vuotias supertähti joutui pilkan kohteeksi esiinnyttyään Yhdysvaltojen entisen presidentin Bill Clintonin juhlissa. Tähden housujen vetskari nimittäin retkahti auki kesken energisen tanssiesityksen.

Usherin huomattua nolon mokansa sulki hän vaivihkaa auki retkottaneen sepaluksensa kiinni. Usher ei kuitenkaan antanut tapauksen vaikuttaa hänen esiintymiseensä. Ammattilainen hoiti nimittäin kunnialla loppuun kolmen kappaleen keikkansa.

Bill Clintonin 65-vuotissyntymäpäiviä juhlistettiin Hollywoodissa lukuisten julkkisvieraiden kera. Samalla vietettiin myös entisen presidentin Clinton Foundation -hyväntekeväisyysjärjestön kymmenvuotisjuhlia. Tapahtumassa olivat esiintymässä myös muun muuassa Lady Gaga, U2-yhtyeen laulaja Bono ja kantritähti Kenny Chesney.

Usher huomasi laulutaitonsa yhdeksänvuotiaana, kun hän liittyi nuorten kirkkokuoroon äitinsä kehotuksesta. Hän muuttikin pian perheensä kanssa Atlantaan toteuttaakseen unelmansa laulajana. Poptähti tunnetaan myös bisnesmiehenä, sillä hän omistaa muun muuassa osan Cleveland Cavaliers -koripallojoukkueesta. Supertähti otti myös taannoin suojatikseen teinisensaatio Justin Bieberin, jonka hän tapasi sattumalta erään levy-yhtiön edustalla.