BB-Annikan seksilelut kuumottavat Mikaelia

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa päivä on sujunut rauhallisesti viikkotehtävää suorittaen. BB-Mikael sai kuitenkin tälle päivälle hieman tavallista enemmän ajateltavaa, kun BB-Annika kertoi hänelle omistamistaan seksivälineistä.

BB-talon tämän hetken ainoa pariskunta jutusteli leppoisasti riippukeinuissa makoillen. He joutuvat yöpymään riippukeinuissa viikkotehtävän teeman mukaisesti. Keskustelun lomassa Annika yllätti jälleen suorasukaisilla kommenteillaan. Eilen Annika ja BB-Janica molemmat myönsivät viikkokausien selibaatin tehneen tehtävänsä. Sen huomasi nyt myös puheista.

– Mä haluaisin käydä nusaseen, sit spaddulla ja sit nukkumaan. Sit mä voisin ottaa viel vähän ruokaa, ihan vaan läpällä, Annika totesi Mikaelille ohjelman verkkosivujen mukaan.

Tämän jälkeen Annika kehui erästä seksikauppaa, josta Mikael ei kuitenkaan ollut kuullutkaan. Neitokainen ihmettelikin sitä ja lupasi viedä miehen sinne ostoksille talosta päästyään. Annikan toivelistalla on uusi seksilelu hänelle itselleen. Samalla siveellisen oloinen vaaleaverikkö paljasti omistavansa useampiakin seksiluja.

– Muutama tehokas. Sä et niitä nää, Annika hihitteli.