Kannibaalit grillasivat ja söivät saksalaisen purjehtijan – vain jäänteet löytyivät

Ohhoh! · Neea Jokinen

Ihmissyönti on suurimassa osassa maailmaa varsinainen tabu, josta kuullaan yleensä ainoastaan kauhutarinoita. Taannoin Slovakiassa saatiin kiinni kannibaali, joka etsi netti-ilmoituksen avulla henkilöä surmattavaksi, kokattavaksi ja syötäväksi.

Nyt Tyynellämerellä sijaitsevan Nuku Hivan saarelta löydettiin miehen jäänteet. Jäänteiden uskotaan kuuluvan saksalaiselle purjehtijalle Stefan Raminille. Miehen pelätään joutuneen saarella kannibalismirituaalin uhriksi, sillä uhrin luita ja hampaita löytyi suuren nuotion lähettyviltä.

40-vuotias Ramin ja hänen 37-vuotias tyttöystävänsä Heike Dorsch rantautuivat saarelle 16. syyskuuta. The Sun -lehden mukaan miehen uskotaan lähteneen saaren paikallisen oppaan Henri Haitin kanssa metsästämään vuohia. Opas palasi kuitenkin metsästysmatkalta yksin ja väitti miehen tyttöystävälle Raminin joutuneen onnettomuuteen.

Oppaan väitettiin tämän jälkeen hyökänneen tyttöystävän kimppuun ja sitoneen naispurjehtijan puuhun. Nainen onnistui kuitenkin rimpuilemaan irti sidoksista ja hälyttämään apua. Kadonnutta poikaystävää ei kuitenkaan löydetty.

Löydettyjen jäänteiden perusteella mies oli pilkottu palasiksi ennen nuotiolla ”grillaamista”. Saarella asusteleva heimo on kuitenkin väittänyt lopettaneensa ihmissyönnin jo vuosikymmeniä sitten. Miehen kanssa metsästysretkelle lähtenyt opas on edelleen karkuteillä.