McDonald’sin myyjä hakkasi kaksi naista metalliputkella – tallentui videolle

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Taannoin maailmalla nousi otsikoihin tapaus, jossa McDonald’s -hampurilaisravintolassa asioinut trasseksuaali hakattiin henkihieveriin. Tuolloin henkilökunta seurasi vierestä naureskellen, eikä tehnyt elettäkään estääkseen pahoinpitelyä.

Nyt osat ovat vaihtuneet, kun eräs McDonald’sin myyjä on pahoinpidellyt kaksi naisasiakasta New Yorkissa sijaitsevassa ravintolassa. Kyse oli aluksi itsepuolustuksesta, sillä raivostuneet ja uhkaavasti käyttäytyneet asiakkaat löivät ensin myyjää ja sen jälkeen tulivat vielä tiskin taakse henkilökunnan työtilojen puolelle.

Pian tapaus muuttui kuitenkin pahoinpitelyksi, kun myyjä sai käsiinsä metalliputken. Toinen naisista sai kallonmurtuman ja myös hänen kätensä murtui. Toinen sai syvän avohaavan. Myyjä pidätettiin ja odottaa nyt syytteitä. Tapaus tallentui erään asiakkaan videolle.

Kuvat: YouTube