Scarlett Johansson oli liian seksikäs Miehet, jotka vihaavat naisia -elokuvaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Elokuvaohjaaja David Fincher on paljastanut, miksi hän ei halunnut Scarlett Johanssonia uusimpaan The Girl with the Dragon Tattoo -elokuvaansa. Fincherin mielestä näyttelijätär on nimittäin liian seksikäs. Kaunotar ei saanut Lisbeth Salanderin roolia elokuvasta näyttävän ulkonäkönsä vuoksi.

– Scarlett Johanssonin koe-esiintyminen oli loistava, mutta ihmiset haluavat vain nähdä hänet ilman vaatteita, Fincher kertoi Vogue-sivustolle.

Ohjaaja kertoi halunneensa Lisbeth Salanderin rooliin salaperäisen näyttelijättären. Hän kertoi lukuisten tähtien koe-esiintyneen roolia varten, mutta Fincher ei tuntunut löytävän ”sitä oikeaa” näyttelijätärtä. Lopulta 25-vuotias kaunotar Rooney Mara valittiin rooliin.

The Girl with the Dragon Tattoo -elokuva saa ensi-iltansa Suomessa 21. joulukuuta 2011. Elokuva on yhdysvaltalainen elokuvaversio Stieg Larssonin Miehet, jotka vihaavat naisia -romaanista, josta on filmattu myös ruotsalainen versio. Miespääosaa tulevassa elokuvassa tähdittää Bond-näyttelijä Daniel Craig. Elokuvassa nähdään myös muita tähtinäyttelijöitä kuten Stellan Skarsgård, Robin Wright, Joely Richardson ja Christopher Plummer.

Scarlett Johansson joutui äskettäin hakkerin uhriksi. Tähden kännykästä varastetut intiimit kuvat nimittäin levisivät internetiin. Poliisi sai laajojen etsintöjen ja tutkimuksien jälkeen pidätettyä hakkerin, jota uhkaa nyt jopa 121 vuoden vankeustuomio.