Britney Spearsin uutuusvideolla suihkuseksiä – katso kuvat

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Britney Spears sai muutama vuosi sitten näyttävän hermoromahduksen. Tähtiartisti muistetaankin musiikkiuransa ohella myös tempauksistaan. Spears ajoi esimerkiksi päänsä kaljuksi raivopäissään ja hyökkäsi paparazzin kimppuun sateenvarjolla.

Britney Spearsin tuorein albumi Femme Fatale nousi taannoin ykköseksi Billboard 200 -listalla. Tähti julkaisi äskettäin albumiltaan neljännen singlensä Criminalin. Nyt popparin uusimman singlen musiikkivideo kuohuttaa, sillä Spears nähdään videolla muun muuassa ilman rihman kiertämää.

Kuva: YouTube

Laulajan tosielämän poikaystävä Jason Trawick esiintyy myös musiikkivideolla Spearsin rakastajana. Poppari muun muuassa viettää kosten suihkusession poikaystävänsä kanssa Criminal-kappaleen musiikkivideolla. Pariskunta suutelee myös toisiaan intohimoisesti seksiä tihkuvassa videossa.

Kuva: YouTube

Britney Spearsin Femme Fatale -albumi on laulajan seitsemäs albumi. Se julkaistiin Yhdysvalloissa 29. maaliskuuta 2011 ja sen ensimmäinen single Hold It Against Me nousi listojen kärkeen viidessä maassa. Kyseinen kappale nousi myös listaykköseksi Suomessa. Albumilta on julkaistu myös singlet Till the World Ends ja I Wanna Go. Poppari esiintyi äskettäin myös Suomessa Hartwall-areenalla Femme Fatale -kiertueensa merkeissä.

Kuva: YouTube