Cheerleader putosi uima-altaaseen

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Erilaisten esiintyjien kömmähdykset saadaan usein ikuistettua videokameroille. Youtube-palvelussa nähdään muun muuassa hauskoja videoita esimerkiksi laulajien ja mallien kompuroinneista esiintymislavoilla. Nyt erään cheerleader-nuorukaisen pieleen mennyt esitys naurattaa verkossa.

21-vuotias cheerleader Mariana de Leon nimittäin tipahtaa kesken esityksen uima-altaaseen. Videolla nähdään kuinka nainen esiintyy 12 muun joukkuetoverinsa kanssa korokkeella uima-altaan reunalla. Cheerleaderin esitys keskeytyy kuitenkin jo heti alussa, kun hän vahingossa kävelee takaperin uima-altaaseen.

– Kävelin liian reunalle ja liukastuin altaaseen. Se oli vain pieni kömmähdys ja olen kunnossa. Yleisö jopa taputti minulle ja kannusti jatkamaan, Mariana kommentoi hulvatonta kastumistaan Mail Online -sivustolla.

Aluksi veden varaan joutuneen cheerleaderin joukkuetoverit eivät ojentaneet auttavia käsiään. Marianan kerrottiin kuitenkin pyytäneen apua ja epäonnisen esiintyjän kaveri nosti tämän nopeasti altaasta. Yleisöltä raikuvat aplodit saanut Mariana tanssi esityksen loppuun litimärkänä.