Eva Longorian villi tanssi yökerhon pöydällä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Täydelliset naiset -televisiosarjaa tähdittävä Eva Longoria erosi taannoin koripalloilija-miehestään Tony Parkerista, joka jäi kiinni pettämisestä. Äskettäin Forbes-lehti nimesi kaunottaren eniten tienaavaksi televisionäyttelijättäreksi.

Nyt 36-vuotias tulikuuma kaunotar kuvattiin railakkaissa tunnelmissa Las Vegasissa. Tähti juonsi viikonloppuna hyväntekeväisyystapahtuman ja vaihtoi viihteelle juontokeikkansa jälkeen Nikki-klubilla. Longoria päätyikin juhlahumussa tanssahtelemaan minimekossaan pöydälle. Katso video tästä.

Gabrielle Solis -kotirouvaa hittisarjassa näyttelevä Eva Longoria ei viihtynyt pitkään sinkkuna avioeronsa jälkeen. Hän nimittäin löysi uuden rakkauden näyttelijätär Penelope Cruzin pikkuveljestä Eduardo Cruzista. Heidän huhutulle suhteelleen saatiin taannoin vahvistus, kun kaksikko kuvattiin suutelemassa toisiaan. Sittemmin Eduardon käsivarresta bongattiin myös tatuointi, jossa lukee kaunokirjaimin ”Eva”.