Christina Aguilera ilman housuja treffeillä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulaja Christina Aguilera on ollut viime aikoina otsikoissa runsaan alkoholinkäyttönsä ja painonnousunsa takia. Äskettäin tähdestä liikkui huhuja, joiden mukaan hän olisi pahoinpidellyt kolmevuotiasta Max-poikaansa.

Maailmanlaajuisesti yli 47 miljoonaa albumia myyneen tähden epäsiisti ja huomattavasti pyöristynyt olemus on aiheuttanut hämmennystä viime aikoina. Äskettäin hän esiintyi Michael Jacksonin muistokonsertissa homssuisen näköisenä. Nyt 30-vuotias Aguilera kuvattiin treffeillä erikoisessa asussa.

Meikittömänä esiintyneellä laulajalla ei nimittäin ollut lainkaan housuja jalassaan. Lyhyeen t-paitaan ja läpinäkyviin sukkahousuihin sonnustautuneen Aguileran pakarat pysyivät hädin tuskin piilossa paidan alla. Mausteena teinimäiseen asuvalintaan tähti oli kuitenkin valinnut kalliit Christian Louboutin -merkkikorkokengät.

Taannoin Aguilera sai tunnustusta kurveistaan, sillä hän sai oman tähden Hollywood Gay Walk of Fameen. Poppari sai homoseksuaalien arvostetun palkinnon lähinnä rintavien kohtauksiensa ansiosta Burleski-elokuvassa. Christina Aguilera erosi aviomiehestään ja lapsensa isästä Jordan Bratmanista viime lokakuussa. Poppari seurustelee nykyisin Matt Rutlerin kanssa, jonka hän tapasi Burleski-elokuvan kuvauksissa.