Koripalloilijan huima donkkaus villitsee – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Urheiluottelujen väliajoilla viihdytetään yleensä yleisöä musiikilla tai erilaisilla esityksillä. Joskus myös yleisö tempaistaan mukaan väliaika-tapahtumiin. Nyt erään lukiolaispelaajan donkkaus-tempaus villitsee maailmalla.

Koripalloilija Josh Thompsonin uskomaton donkkaus ikuistettiin videokameralle New Yorkissa. Lähes kaksimetrinen poika nimittäin hyppää äidinsä yli ennen korin tekemistä. Kyseessä oli Midnight Madness -koripallotapahtuman donkkaus-kilpailu.

Videolla nähdään kuinka Thompson valmistautuu kilpailusuoritukseensa tanssimalla. Poika lähtee kuitenkin pian juoksemaan koria kohti ja loikkaa näyttävästi äidinsä yli tehden korin. Yleisö yltyy tempauksen jälkeen hurjiin aplodeihin ja huutoihin. Tuomarit antavat huikealle donkkaukselle täydet pisteet.