Pikkupandojen estottomat kielisuudelmat videolle – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Eläinystäviemme temmellyksistä julkaistaan lähes päivittäin verkkoon videoita. Aika ajoin joukosta löytyy suloisuuden yliannostumia, jotka saavat jörömmänkin sydämen liikuttuneeksi. Nyt verkossa ihastuttaa erään pandakaksikon tunteikas hetki.

Japanilaisessa eläintarhassa on nimittäin ikuistettu rakastuneiden pikkupandojen hellyttävä hetki videokameralle. Videolla nähdään kuinka pörröiset pikkupandat, joita kutsutaan myös kultapandoiksi ja kissakarhuiksi, pusuttelevat toisiaan ja kuhertelevat pikkulasten ihastellessa söpöä toimintaaa.

Pandaveijarit eivät myöskään videolla näytä välittävän muiden katseista, sillä ne ovat hurmioituneita toistensa huomiosta. Videon taustalle valittu musiikki luo romanttiselle eläinhetkelle yllättävän hekumallisen tunteen.