Justin Bieber petti tämän seksipommin kanssa? Katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Fanaattisista faneistaan tunnettu poptähti Justin Bieber on seurustellut jo pidemmän aikaa kollegansa Selena Gomezin kanssa. 17-vuotias kanadalaistähti on viime aikoina tuonut suhdettaan enemmän esille julkaisemalla lukuisia kuhertelukuvia tyttöystävänsä kanssa.

Nyt nuori megatähti on pettämisväitteiden kohteena, kun amerikkalainen verkkojulkaisu Superficial väittää hänen pettäneen tyttöystäväänsä. Etelä-Amerikassa kiertueella olevan suosikkiartistin väitetään tavanneen salaa mallikaunotar Macarena Lemosin Buenos Airesissa. Oheisella videolla Macarena nähdään keikistelemässä vähissä vaatteissa.

Kuva: YouTube

Pettämisväitteet ovat kuitenkin kyseenalaisia, sillä aivan äskettäin Bieber myönsi olevansa rakastunut tyttöystäväänsä Gomeziin. Teinipoppari paljasti yksityiskohtia parin seuratusta suhteesta New!-lehdelle. Hän muun muuassa kehui tyttöystäväänsä kuumaksi ja hauskaksi pakkaukseksi.

– En olisi hänen kanssaan, jos en olisi rakastunut. Kaikki näkevät, että Selena on kuuma ja se on hienoa. Hänessä on kuitenkin paljon muutakin kuin pelkkä ulkokuori, Bieber paljasti New!-lehdelle.

Valtavaan suosioon Youtube-palvelusta noussut Justin Bieber kiertää parhaillaan Etelä-Amerikkaa kiertueensa merkeissä. Teinipoppari julkaisee myös pian odotetusti uutta musiikkia, sillä hänen joulualbuminsa Under the Mistletoe julkaistaan 17. lokakuuta. Levyllä kuullaan lukuisia supertähtiä kuten Usher, Boyz II Men, The Band Perry ja Mariah Carey.