Lindsay Lohanin typeryydellä ei ole rajaa – uskomaton käänne!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkisneitokainen Lindsay Lohan kuljetettiin keskiviikkona käsiraudoissa poliisivankilaan. Tähti nimittäin laiminlöi toistuvasti ehdonalaistaan. Useampia kertoja kaltereiden takana virunut kohukaunotar vapautettiin kuitenkin myöhemmin, kun 100.000 dollarin takuusumma maksettiin.

Lindsayn tapauksen tuomari Stephanie Sautner määräsi entisen teinitähden töihin ruumishuoneelle. Kaunottaren täytyy lakaista siellä lattioita 120 työtuntia. Kohujulkkiksen kerrottiin äskettäin olevan ”erittäin keskittynyt” uusimman yhdyskuntapalveluksensa suorittamiseen, mutta totuus oli toisenlainen.

Nyt 25-vuotiaan neitokaisen ”keskittymisen” uutisoitiin nimittäin hieman herpaantuneen, sillä Lindsay myöhästyi 20 minuuttia ensimmäisestä työpäivästään ruumishuoneella. Selitykset eivät auttaneet, sillä Lohania ei otettu myöhässä enää sisään ruumishuoneelle, vaan hänet passitettiin takaisin kotiin. Tähden edustajan Steve Honigin mukaan Lindsay myöhästyi töistä, koska tämä ei löytänyt sisäänkäyntiä ruumishuoneelle.

– Lindsayn myöhästyminen johtui siitä, että hän ei tiennyt sisäänkäynnin sijaintia. Myös media häiritsi häntä, mikä aiheutti hänelle hämmennystä, Honig kertoi Radar Online -sivustolle.

Lindsay Lohan odottaa parhaillaan oikeudenkäyntiä, joka järjestetään 2. marraskuuta. Tuomari määräsi, että tähden täytyy seuraavaan oikeudenkäyntiin mennessä työskennellä ruumishuoneella 16 tunnin verran. Kohujulkkis on potkittu pellolle jo kahdesta aiemmasta yhdyskuntapalveluksestaan laiminlyönnin ja surkean työpanoksen takia.