Olivia Munn: ”Kuntoilen vain kännissä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn tunnetaan mallina sekä useiden elokuvien ja televisio-ohjelmien tähtenä. Taannoin julkkiskaunotar nakuili PETA-järjestön kampanjassa, mutta hän on toki aiemminkin poseerannut vähissä vaatteissa.

Nyt 30-vuotias seksikäs tähti paljasti vihaavansa kuntoilua ja urheilua. Hän kertoikin yrittävänsä tehdä siitä hauskempaa juomalla itsensä humalaan. Munn kertoi nauttivansa muun muuassa tequilaa ennen hölkkälenkkiä.

– Juon alkoholia kun kuntoilen. Vihaan urheilemista ja minun täytyy huijata itseni ajattelemaan, että kuntoilu olisi hauskaa, Munn kertoi Stupid Celebrities Gossip -sivuston mukaan.

Munn kertoi etenkin vihaavansa juoksemista. Hän kertoikin pitävänsä enemmän esimerkiksi kännisistä tanssisessioista. Näyttelijätär kertoi huolehtivansa ulkonäöstään, mutta hyväksyvänsä itsensä sellaisena kuin on. Hän kertoi ettei tavoittele itselleen Oscar-palkitun Halle Berryn treenattuja käsivarsia.

Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Elokuvapuolellä hänen CV:ssään ovat muiden muassa Big Stan, Insanitarium ja Scarecrow Gone Wild, Date Night ja Iron Man 2. Maaliskuussa 2009 hänet rankattiin maailman seksikkäimpien opiskelijoiden listalla sijalle kolme.