Hittituote: Uusi immenkalvo kätevästi neitsyyden palautuspakkauksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuoren tyttöjen neitsyyttä arvostetaan lukuisissa kulttuureissa, ja monet miehet haluavat vaimonsa olevan häissä koskematon. Esiaviollinen seksi kasvattaa suosiotaan kuitenkin koko ajan, joten alalle on kasvanut aivan oma erikoinen tuoteryhmänsä.

Japanilainen yhtiö on nimittäin tuonut myyntiin kätevän paketin, jolla neitsyytensä jo kertaalleen menettänyt tyttö saa neitsyytensä takaisin. Pakkauksen avulla hän voi nimittäin asentaa vaginaansa keinotekoisen immenkalvon miestään varten. Yksi pakkaus sisältää kaksi immenkalvoa ja paketin hinta on Kiinassa 500 juania, eli noin 60 euroa. Kiinalaisvalmisteisen kopion saa 12 eurolla.

Viranomaiset ovat nyt varoittaneet kuluttajia siitä, että japanilaisina myytävät kiinalaiset kopiot ova huonolaatuisia ja aiheuttavat tytöille tulehduksia. Asiasta uutisoineen China Daily -lehden mukaan neitsyyden palautuspakkauksia on tulossa myyntiin Taobao ja Xuexing -verkkokauppojen lisäksi myös esimerkiksi ravintoloiden vessoihin.