Bon Jovi -tähden ravintola asiakkailleen: Maksa mitä haluat!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulun rockyhtye Bon Jovin keulahahmo Jon Bon Jovi on esiintynyt myös elokuvissa ja televisiosarjoissa. Tähtilaulaja on näytellyt muun muuassa hittisarjoissa Sex and the City ja Ally McBeal. Seuravaaksi rokkari nähdään joulukuussa valkokankaalla New Year’s Eve -elokuvassa.

Nyt 49-vuotiaan tähden kerrotaan avanneen oman ravintolan New Jerseyyn. The Jon Bon Jovi Soul Kitchen -ravintola poikkeaa kuitenkin muista ravintoloista huomattavalla tavalla. Tähden ruokapaikassa aterioista voi nimittäin maksaa omantunnon mukaan.

– Tämän ravintolan aika on tullut, Bon Jovi kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Hyväntekeväisyyden parissa pitkään työskennellyt rokkari haluaa tarjota ruokapaikallaan köyhille perheille edullisia aterioita. Ravintolassa voi nimittäin maksaa ruuasta sen verran, mitä pystyy. Aterioita voi syödä myös ilmaiseksi ja ravintolassa on mahdollisuus tehdä vapaaehtoistyötä.

Hollywood-näyttelijätär Katherine Heigl paljasti äskettäin muhinoivansa rokkarin kanssa New Year’s Eve -elokuvassa. Bon Jovi näyttelee elokuvassa näyttelijättären ex-kihlattua, joka yrittää voittaa Heiglin roolihahmon sydämen takaisin. Rocktähti on ollut naimisissa Dorothea Hurleyn kanssa jo 22 vuotta. Heillä on neljä yhteistä lasta, Stephanie Rose -tytär ja pojat Jesse James, Jacob Hurley ja Romeo Jon.