Salasuhde julki: Take That -komistus pokasi komediatähden

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Take That -popyhtyeen jäsen Jason Orange on haaveillut myös näyttelijän urasta. Poikabändin hajottua vuonna 1996, Orange oli ainut yhtyeen jäsenistä, joka ei yrittänyt jatkaa musiikkiuraa soololaulajana. Poptähti on myös lahjakas breakdance-tanssija.

Nyt 41-vuotiaan tähden uutisoitiin seurustelevan brittikoomikko Catherine Taten kanssa. Pariskunnan kerrottiin tavanneen maaliskuussa televisiokuvauksissa ja jatkaneen sittemmin tuttavuuttaan läheisissä merkeissä.

– Jason ja Catherine ovat yllättävä pari, mutta heidän kemiansa vain iskivät toisiinsa. He ovat yrittäneet salailla suhdettaan jo pitkään, lähde paljasti The Sun -lehdelle.

Äskettäin romanssiaan salaileva pariskunta bongattiin yhteisellä lounaalla Stratfordissa Britanniassa. Silminnäkijän mukaan poikabändiläinen ja näyttelijätär saapuivat ravintolaan eri aikaan, jotta he eivät herättäisi huomiota. Heidän kerrottiin kuitenkin näyttäneen todella rakastuneilta ja onnellisilta.

Jason Orange on ainut Take That -yhtyeen jäsenistä, joka ei ole ollut naimisissa. Hänen on kuitenkin uutisoitu heilastelleen lukuisten kaunottarien kuten alastonmalli Kathy Lloydin ja televisiotähti Jenny Powellin kanssa. Komediatähti Catherine Tate erosi Erin-tyttärensä isästä Twig Clarkista kesällä 2011. Doctor Who -sarjasta tutun näyttelijättären on kerrottu kärsivän paniikkikohtauksista.