Teinitähti riisui paitansa – fanit sekosivat! Katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tämän hetken suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Justin Bieber oli äskettäin kiertueella Etelä-Amerikassa. My World -kiertueesta ei puuttunut draamaa, sillä fanit olivat lähes sekoamisen partaalla keikka-alueilla. Äskettäin massiivinen ihailijalauma raivasi teinsä teinitähden vartioidulle hotellialueelle Argentiinassa.

Justin Bieberin neljä viikkoa kestäneen kiertueen viimeinen esitys oli Venezuelassa. Näyttävässä loppukonsertissa 17-vuotias supertähti kiitti fanejaan riisumalla paidansa pois. Naispainotteinen yleisö kirkuikin kurkku suorana nähtyään idolinsa ylävartalon paljaana.

– Rakastan teitä, te olette uskomattomia!! Bieber huusi faneilleen konsertissa.

Kuva: YouTube

Kanadalaisnuorukainen kertoi äskettäin MTV-televisiokanavan haastattelussa kaipaavansa yksityisyyttä. Hän myönsi nimittäin kuuluisuuden olevan joskus todella raskasta. Poppari kertoi myös toivovansa, että hän saisi joskus olla ”tavallinen teini”. Bieber on kuitenkin kiitollinen siitä, että hän on saanut toteuttaa unelmansa.

Järistyttävään suosioon Youtube-palvelusta noussut Justin Bieber julkaisee pian odotettua musiikkia, sillä hänen joulualbuminsa Under the Mistletoe julkaistaan 1. marraskuuta. Levyllä kuullaan lukuisia supertähtiä kuten Usher, Boyz II Men, The Band Perry ja Mariah Carey. Teinisensaation tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa Baby, U Smile, Somebody To Love ja One Less Lonely Girl.