Rihanna mallikomistuksesta: ”Halusin heti mennä sänkyyn hänen kanssaan”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Esquire-lehti rankkasi äskettäin poptähti Rihannan maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Räväkkä laulaja sai taannoin valituksen maatilan isännältä Irlannissa, kun tähti pomppi rinnat paljaana miehen omistamalla pellolla.

Rihanna on puhunut julkisuudessa avoimesti seksuaalisuudestaan ja sänkypuuhistaan. Hän on muun muuassa kertonut pitävänsä rajusta seksistä. Nyt 23-vuotias kaunotar kertoi valinneensa mallikomistus Dudley O’Shaughnessyn We Found Love -musiikkivideolleen, koska uskoi tämän olevan hyvä sängyssä.

– Heti kun tapasin Dudleyn, halusin mennä sänkyyn hänen kanssaan. Meidän täytyi osata näytellä seksiä, Rihanna kertoi The Sun -lehden mukaan.

Mallikomistus nähdään lähes koko videon ajan kuhertelemassa Rihannan kanssa. Lähteiden mukaan parivaljakko on pitänyt yhteyttä tiiviisti myös kuvausten jälkeen. Dudleyn kerrottiin vieneen laulajan treffeille Irlannissa ja järjestäneen yksityisen shoppailu-kierroksen Topshop-vaatekaupassa.

Italian Vogue-lehti valitsi äskettäin Rihannan vuoden naiseksi. Rihanna sai kunnianosoituksen musiikkimenestyksestään ja työstään hyväntekeväisyyden parissa. Lehti kehui myös laulajakaunottaren taitoa selviytyä yksityiselämänsä tragedioista pitäen silti uransa kasassa. Rihanna kampanjoi esimerkiksi rintasyöpää vastaan ja auttaa sairaita ihmisiä.