BB-Ben iski silmänsä Siv Anitaan – tunne molemminpuolinen?

Big Brother · Elina Sipiläinen

Suomen Big Brother -taloon saatiin eilen kansainvälistä tunnelmaa, kun taloon asteli vaihtoasukas Norjan BB-talosta. 24-vuotias BB-Siv Anita vaihtoi paikkoja Janican kanssa, joka puolestaan lähti Suomen talosta vierailulle Norjan Big Brother -taloon.

Ensihoitajana siviilissä työskentelevä Siv Anita vietti eilisen illan juhlien BB-talon miesten seurassa, sillä Isoveli eväsi yllättäen talon suomalaisnaisilta pääsyn illan bileisiin. Talon naiset vaihtoasukasta lukuun ottamatta joutuivat Isovelin käskystä viettämään iltansa meikittä haalareihin pukeutuneina eivätkä he päässeet lainkaan osallisiksi illan juhlinnasta. Erityisen raskaasti tilanteen otti BB-Terhi, joka vietti eilen syntymäpäiviään.

Mikaelin, Benin, Ramin sekä Stefanin kanssa pitkälle yöhön juhlinut norjalaiskaunotar näytti silminnähden nauttivan olostaan talon miesasukkaiden seurassa. Muiden asukkaiden mentyä jo nukkumaan miesnelikko viihdytti vaihtoasukasta muiden muassa laulamalla suomalaisia kappaleita sekä totuttamalla norjalaista suomalaiseen saunakulttuuriin.

BB-Siv Anita kiinnitti illan aikana ainakin Benin huomion, sillä mies oli silminnähden kiinnostunut norjalaisesta kaunottaresta. Jatkuvasti naisen viereen hakeutunut BB-Ben tuntui olevan myös norjalaisen suosiossa, sillä hän paljasti talon miehistä Benin kiinnostavan häntä eniten. BB-Ben uteli totuus vai tehtävä -pelin varjolla naiselta useaan otteeseen kenet suomalaisista hän valitsisi petikaverikseen. Siv Anitan valinta osui blondeihin mieltyneen Benin iloksi joka kerta häneen itseensä.