Alaston BB-Veera sai miesten huomion – Tanjalla rintaongelma

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat saivat tänään käyttöönsä solariumin, joka sai heti suuren suosion. Ensimmäisenä sinne meni BB-Ben, mutta jono oli pitkä. BB-Suvi otti rusketusta yläosattomissa, mutta hänen jälkeensä Veera meni makoilemaan sinne alastomana.

BB-Veera yritti parhaansa mukaan ettei muut asukkaat näkisi häntä alastomana solariumissa. Hänen riisuuduttua Tanja sattui kuitenkin aiheuttamaan vahingossa sen, että osa talon miesasukkaista pääsi kurkistamaan huoneeseen juuri kun Veera oli siellä alastomana.

– Hyvä kun Tanja paiskasi ton oven kiinni, ja sit me nähtiin Veera kokonaan alasti, BB-Ben hehkutti muille asukkaille.

Veera yritti edelleen peitellä alastonta vartaloaan miesasukkailta.

– Jos sä huudat sitä Suvia, niin älä pidä sitä ovea auki. Mun pimppa näkyi tonne ulos, Veera pyysi Tanjalta.

Tanjalla oli puolestaan omat ongelmansa solariumissa, sillä hän aikoo ottaa rusketusta yläosattomissa. Yksinhuoltajan muodot tuottivat kuitenkin hieman ongelmia.

– Siis mulla on niin roikkuvat tissit, että jos mä oon ilman rintsikoita niin tissien alle jää sellaiset valkoiset alueet. Siis jos sä oot tossa kerran, niin tuleeko siinä mitään näkyviä muutoksia? Tanja pohdiskeli.