Jennifer Anistonilla maailman paras julkkisvartalo – katso maistiainen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähtien vartalot ovat tiukassa syynissä viihdelehdissä, sillä vuosittain niitä ”rankataan” erilaisissa äänestyksissä. Myös eri vartalonosia nimetään paremmuusjärjestykseen, sillä muun muuassa supermalli Heidi Klumin sääret on äänestetty maailman upeimmiksi.

Nyt WENN-sivuston järjestämässä äänestyksessä nimettiin parhaimpia viihdemaailman naistähtien vartaloita. Voiton vei joogaa harrastava 42-vuotias näyttelijäkaunotar Jennifer Aniston. Frendit-televisiosarjasta tuttu Aniston keräsi nimittäin vastaajien äänistä 34 prosentin äänivyöryn. Samalla hän jätti taakseen usein bikinivartalollaan voittoja keränneen näyttelijättären Halle Berryn.

Anistonin vartaloa päästiin äskettäin ihastelemaan punaisella matolla ELLE-lehden syntymäpäiväjuhlilla. Aniston oli upea ilmestys säihkyvässä minimekossa ja käänsi katseita avonaisella kaula-aukollaan. Muhkean kaula-aukon johdosta alle ei myöskään mahtunut lainkaan rintaliivejä

Muita listalle sijoittuneita olivat muun muuassa laulaja Beyonce, realitykaunotar Kim Kardashian ja näyttelijätär Blake Lively. Jennifer Anistonin treenatut käsivarret saivat myös tunnustusta, sillä ne äänestettiin upeimmiksi vartalonosiksi, joista naiset haaveilevat. Kaunottaren timmi vartalo on äänestetty myös yli 40-vuotiaiden tähtien kategoriassa parhaimmaksi.