Morsian liian lihava hääkuvassa – pudotti puolet painostaan! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat naiset laihduttavat tai ainakin yrittävät laihduttaa ennen hääpäiväänsä, mutta aina se ei onnistu odotusten mukaisesti. Nyt eräs morsian, Zoe Davies, ryhtyi toimeen huomattuaan olleensa hääkuvassaan varsin pyöreässä kunnossa. Hän nimittäin järkyttyi itsekin kuvastaan.

Nykyisin 33-vuotias Surreyssä Britanniassa asuva Davies päätti ryhtyä toimeen nähtyään oman hääkuvansa. Massiivinen laihdutuskuuri tuottikin lopulta tulosta, sillä neitokaisen paino puolittui laihdutuksen ansiosta. Nyt Zoe on mielestään oikean kokoinen, ja siksi hän halusi järjestää häänsä uudelleen saadakseen uuden hääkuvan. Pariskunta vihittiin toistamiseen elokuussa.

– Jokainen tyttö haluaa näyttää prinsessalta hääpäivänään, mutta minä näytin kammottavalta niissä valokuvissa. Kun kuvia verrataan niin näyttää siltä, että Pete meni nyt naimisiin aivan eri naisen kanssa. Viimeinkin sain häät, jotka unelmoin, Zoe Davies kertoi Sunday Mirror -lehdelle.