Morsiusneidot – arvostelu

Elokuvat · Stara.fi

Kauhea kankkunen -elokuva tarjosi taannoin hauskoja hetkiä polttareiden miehisestä näkökulmasta, mutta nyt saman tekee naisellisesta näkökulmasta Morsiusneidot. Kyseessä on hulvattoman hauska elokuva, joka naurattaa katketakseen sekä miehiä että naisia. Tasapuolisesti.

Annie (Kristen Wiig) on rakkaudessaan epäonnistunut sinkkunainen, jota ystävä Lillian (Maya Rudolph) pyytää morsiusneidokseen. Se on kuin kääntäisi veistä haavassa, mutta Annie suostuu oikopäätä. Hän ei ole kuitenkaan yksin, sillä morsiusneitoja on neljä muutakin (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey ja Ellie Kemper). Varakas ystävä odottaa Annielta ja ystäviltä vain parasta, mutta hänellä ei ole varaa kaikkeen siihen.

Elokuvan tarina voi kuulostaa äkkipäätä yksinkertaiselta ja tylsältä, mutta todellisuudessa se on kaikkea muuta. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää, eikä elokuva kuitenkaan siitä huolimatta sorru perinteiseen kaatuiluhuumoriin. Elokuvan dialogi hipoo täydellisyyttä ja tarjoaa monet hersyvät naurut ja vielä suhteellisen tuntemattomien tähtien improvisaatiot ovat herkullista seurattavaa. Mukaan on ahdettu myös hieman toisenlaistakin rakkaustarinaa, kun Annie pääsee irrottelemaan poliisin kanssa.

Morsiusneidot on epäilemättä vuoden hauskin komedia.

Lajityyppi: KomediaOhjaaja: Paul FeigPääosissa: Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey, Ellie Kemper, Matt Lucas, Michael Hitchcock, Jill ClayburghEnsi-ilta: 22.7.2011Kesto: 2h 06 minIkäraja: K 11

Pisteet: 5/5